NU OOK VOOR ONZE DOCHTERS!

REVIEW: Rockin’ items fringe tassen nu ook voor onze dochters!

# R E V I E W #
FRINGE BAG by Rocking’ Items
Ik hou wel van een beetje glam-rock. Jeans, shirts, leer, fringes and a touch of gold. 
Stoer maar toch vrouwelijk. Voor mijzelf…. maar ook voor mijn dochter (s).

Een goede tas is een echte must voor elke modebewuste vrouw. Het is de finishing touch bij je outfit en eigenlijk kun je niet zonder….
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik sleep de meest gekke dingen mee in mijn tas. En ik niet alleen: ook mijn dochter is gek op tasjes.

Rockin’ Items heeft een tassenlijn waar je echt van gaat watertanden. Deze fringe-bag met opgestikte print van een duif had ik al in het zwart.
Tot mijn grote verrassing kwam Rockin’ Items met een kinderlijn! Was ik al helemaal blij met mijn eigen tas, nu heeft Eva er dus ook eentje.
Ik kon niet zo goed kiezen en vond deze armygroene kleur echt zo mooi voor de zomer, dat ik deze er nog bij heb genomen. Voor Eva heb ik nu dus ook de matching mini-bag.
Soms vind ik het gewoon leuk om er een beetje hetzelfde bij te lopen :). En….. eigenlijk is zo’n kleintje ook wel makkelijk voor mijzelf als ik eens een keertje een klein tasje mee wil nemen, want in die kleine past precies je telefoon, beetje make-up, geld en pasjes.

Alle tassen van Rockin’ Items worden met de grootste zorg, liefde en vakmanschap ontworpen en er wordt gebruik gemaakt van het soepelste Italiaanse rundleer, wat je ook echt terugziet in de tassen. Alle tassen worden “handmade” in Nederland gemaakt.

De tasjes uit de kinderlijn zijn vanaf nu verkrijgbaar in het zwart, camel en army.  Check gelijk alle andere tassen voor jezelf want echt alle tassen zijn heel gaaf! De small clutchbag in de kleur Lipstick staat ook nog op mijn wishlist. Als je zelf wilt knallen is deze echt een aanrader en superleuk voor bijvoorbeeld een festival ofzo.

De eerste (web)shops hebben de Rockin’ Items kindertasjes al ingekocht en ik verwacht dat ze een echte hit gaan worden deze zomer!  Voor verkooppunten check je de website van Rockin’ Items. Zij verkopen zelf ook de tasjes via de webshop.

Klik hier voor de website van Rocking’ Items Clutchbag

* onze matching shirts zijn trouwens van Raine Rocking Ballerina’s. Ook al zo’n te gek label waar ik binnenkort ook nog een review mee ga doen met shirts voor moeders, dochters en zoons. Op dit moment hebben ze trouwens een fijne aanbieding: 3 shirts halen-2 betalen.
Special thanks to Ester Kiers (fotograaf)